Avram: Meciul Steaua-Vaslui va fi arbitrat de o brigadă din Franţa

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că meciul din etapa a XV-a a Ligii I, dintre Steaua şi Vaslui, va fi condus de o brigadă de arbitri din Franţa.

18 afișări
Imaginea articolului Avram: Meciul Steaua-Vaslui va fi arbitrat de o brigadă din Franţa

Avram: Meciul Steaua-Vaslui va fi arbitrat de o brigadă din Franţa

"Steaua şi Vaslui au făcut cerere pentru arbitri străini încă de acum două săptămâni. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Franţa", a spus Avram.

Preşedintele CCA nu a dorit să divulge numele arbitrilor francezi care vor fi delegaţia la partida Steaua - Vaslui.

Steaua întâlneşte, duminică, pe teren propriu, formaţia FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici