Bacsinszky, mesaj plin de emoţie la plecarea din ţară: "Mulţumesc!". Pe jumătate româncă, a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă: "Mi-am adus aminte..."

Timea Bacsinzszky a jucat pentru Elveţia contra României în Fed Cup (3-1), deşi este pe jumătate româncă, şi a rămas impresionată. Fanii din Sala Polivalentă de la Cluj au dat-o pe spate, iar sportiva a ţinut să transmită un mesaj pentru România la plecarea din ţară.

4576 afișări
Imaginea articolului Bacsinszky, mesaj plin de emoţie la plecarea din ţară: "Mulţumesc!". Pe jumătate româncă, a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă: "Mi-am adus aminte..."

Bacsinszky, mesaj plin de emoţie la plecarea din ţară: "Mulţumesc!". Pe jumătate româncă, a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă: "Mi-am adus aminte..."

 
Elveţianca aflată pe locul 46 WTA a promis că va mai reveni în ţara noastră. "Mulţumesc, Cluj, Transilvania şi România pentru primirea incredibilă şi atmosfera! Mi-am adus aminte de câteva momente superbe pe care le-am avut când veneam la Satu Mare să-mi vizitez bunicii! Mă voi întoarce cu siguranţă aici!", a postat jucătoarea în vârstă de 28 de ani pe contul său de Twitter.
 

Bacsinszky a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă de sâmbătă, de după meciul cu Irina Begu, atunci când şi-a amintit de momentele din copilărie petrecute la bunicii din Satu Mare.

"Bunicii mei au fost foarte săraci, dar îmi amintesc că mi-au cumpărat când eram mică doi pui de găină, unul alb şi unul negru, ca să fiu fericită când mă joc în grădină. După un an, când au crescut, a venit cineva şi a spus că trebuie să îi tăiem ca să facem supă. Pentru elveţieni a fost şocant când le-am povestit, dar pentru mine este o amintire foarte preţioasă, la fel cum este cea în care stăteam în grădină pe un scaun şi îmi făceau duş cu apa dintr-o găleată. Bunicii mei au murit, dar şi acum mai ştiu de zacusca de vinete şi de multe alte bunătaţi. Mă simt binecuvântată că am trăit aceste lucruri. Ei mi-au dat totul şi le duc dorul", a povestit Bacsinszky.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici