Balonul de aur 2019. Lista cu numele celor 10 finalişti: Luptă strânsă între Lionel Messi şi Virgil van Dijk

Luni seară, 2 decembrie, trofeul "Balonul de Aur" îşi va afla câştigătorul. Potrivit presei internaţionale, lupta se dă între starul campioanei Spaniei, Lionel Messi, şi Virgil van Dijk, fundaşul vicecampiaonei Angliei, Liverpool, câştigător al Ligii Campionilor în sezonul trecut.

537 afișări
Imaginea articolului Balonul de aur 2019. Lista cu numele celor 10 finalişti: Luptă strânsă între Lionel Messi şi Virgil van Dijk

Lista cu numele celor 10 finalişti ai Balonului de Aur

Lista cu numele celor 10 finalişti ai Balonului de Aur:

Alisson (Liverpool)

Robert Lewandowski (Bayern Munchen)

Ryiad Mahrez (Manchester City)

Sadio Mane (Liverpool)

Kylian Mbappe (PSG)

Lionel Messi (Barcelona)

Cristiano Ronaldo (Juventus)

Mohamed Salah (Liverpool)

Bernardo Silva (Manchester City)

Virgil van Dijk (Liverpool)

Pentru Lionel Messi acesta ar fi al şaselea Balon de Aur din carieră, în timp ce pentru fundaşul Virgil Van Dijk va fi primul.

"Nu vor exista pierzători după decernarea Balonului de Aur. Sunt extrem de mândru să fiu în această poziţie, alături de asemenea jucători. Sunt foarte bucuros de evoluţiile mele alături de echipa de club şi de echipa naţională.

Chiar am motive să fiu mândru, pentru că nu sunt foarte mulţi fotbalişti care să se poată lăuda cu asemenea reuşite. Vom vedea ce va fi, dar dacă nu voi câştiga Balonul de Aur, cu siguranţă nu mă voi considera pierzător", a spus Virgil van Dijk, înaintea galei de luni seară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici