Bamboo: Mario Bennett a fost agresiv şi a vrut să urce pe scenă în timpul concertului Ja Rule

Reprezentanţii clubului Bamboo au declarat, pentru MEDIAFAX, că baschetbalistul american Mario Marcell Bennett a rupt lanţul de securitate şi a încercat să urce pe scenă în timpul concertului susţinut de Ja Rule, el fiind evacuat de firma de securitate a clubului pentru că devenise agresiv.

297 afișări
Imaginea articolului Bamboo: Mario Bennett a fost agresiv şi a vrut să urce pe scenă în timpul concertului Ja Rule

Bamboo: Mario Bennett a fost agresiv şi a vrut să urce pe scenă în timpul concertului Ja Rule

"Sportivul Mario Marcell Bennett a rupt lanţul de securitate şi a încercat să se urce pe scenă în repetate rânduri, în timpul concertului susţinut de Ja Rule. Acest lucru nu este permis în cazul artiştilor internaţionali care vin în club. Ca în cazul oricărui alt client turbulent, a fost evacuat de către firma de securitate cu care colaborăm, pentru că devenise agresiv. Nu ştim ce s-a întâmplat mai departe, pentru că totul a avut loc în afara clubului", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii clubului Bamboo.

Baschetbalistul american legitimat la CSM Bucureşti, Mario Marcell Bennett, a declarat că a fost bătut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de bodyguarzii clubului Bamboo, în timpul concertului lui Ja Rule, care l-a recunoscut şi l-a invitat pe scenă.

"Am fost recunoscut de Ja Rule şi invitat alături de el pe scenă. Atunci, şase bodyguarzi de la club au sărit la mine şi m-au lovit", a declarat sportivul, duminică.

El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Bucureşti unde a fost internat în secţia de neurologie, având traumatism cranio - cerebral minor.

"Bărbatul avea mai mult plăgi la cap, traumatism cranio-cerebral nivel 1. El şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente. A fost internat în secţia de neurologie, iar dimineaţă a plecat", a declarat agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca", Bogdan Opriţa.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au spus, pentru MEDIAFAX, că nu au primit nicio plângere în acest caz.

Sportivul american (37 ani) a jucat patru sezoane în NBA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici