Bărboianu, Grecu şi Dănciulescu i-au turnat apă cu gheaţă pe cap preşedintelui Anghelache - FOTO

Jucătorii dinamovişti Ştefan Bărboianu şi Constantin Grecu şi directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, i-au turnat apă cu gheaţă pe cap preşedintelui executiv Constantin Anghelache, imitând campania umanitară "ALS Ice Bucket Challenge".

136 afișări
Imaginea articolului Bărboianu, Grecu şi Dănciulescu i-au turnat apă cu gheaţă pe cap preşedintelui Anghelache - FOTO

Constantin Anghelache (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înregistrarea a fost postată pe pagina de facebook oficială a clubului FC Dinamo.

După ce a fost "botezat" de cei trei, Anghelache i-a provocat să-i urmeze exemplul pe jucătorul formaţiei Petrolul Ploieşti Adrian Mutu, pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican şi pe preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe: "Am o provocare pentru Adi Mutu, Flavius Stoican şi Dinu Gheorghe, zis «Vamă». Luaţi-o înainte sau plătiţi suta de euro".

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake şi Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici