Barbosa a părăsit Rulmentul

Jucătoarea portugheză Alexandrina Barbosa, declarată liberă de contract în urma memoriului depus la Federaţia Română de Handbal, a părăsit formaţia de handbal Rulmentul Braşov, alte trei jucătoare primind acelaşi răspuns din partea FR Handbal dar hotărând să mai rămână zece zile la echipă.

28 afișări
Imaginea articolului Barbosa a părăsit Rulmentul

Barbosa a părăsit Rulmentul (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Alexandrina Barbosa a părăsit echipa Rulmentul, iar Niculae, Munteanu şi Barcan au mai semnat o înţelegere valabilă zece zile.

Alexandrina Barbosa a părăsit, vineri, România, după decizia FR Handbal.

Celelalte jucătoare declarate libere de contract de Federaţia Română de Handbal sunt: Ionica Munteanu, Cristina Niculae şi Aneta Barcan, însă toate trei au semnat o înţelegere cu clubul braşovean, prin care mai aşteaptă zece zile să li se rezolve problemele financiare.

"Din păcate, Barbosa a plecat, dar am găsit înţelegere la Ionica Munteanu, Cristina Niculae şi Aneta Barcan să mai aştepte zece zile. Sper ca în această perioadă se se rezolve situaţia finaciară a lor, pentru a putea rămâne în continuare la echipă. Am pierdut o jucătoare importantă, dar este bine că măcar echipa rămâne şi poate să joace în campionat", a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul sportiv, Mircea Cucuian.

Antrenorul formaţiei Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a condus antrenamentul de vineri al echipei cu şase jucătoare de câmp şi doi portari.

"Chiar nu pot conştientiza în acest moment ce se întâmplă. Nu îmi vine să cred că am ajuns în această situaţie. Fetele au aşteptat ieri să vină patronul Teodor Florescu să discute cu ele, dar nu a mai ajuns, şi a transmis prin directorul sportiv, Mircea Cucuian, ca fetele să mai aştepte câteva zile. Din păcate însă, fratele meu a dus-o azi dimineaţă pe Alexandrina Barbosa la aeroport. De această dată Barbosa a plecat definitiv. Eu încă mai sper în acea minune care să salveze această echipă, pentru că este mare păcat ce se întâmplă", a spus Herbert Muller.

Echipa Rulmentul are programat, marţi, pe teren propriu, meciul de campionat în compania formaţiei HC Zalău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici