Barca câştigă ElClásico cu golul numărul 3.000 marcat pe Camp Nou

Barcelona a câştigat duminică seara derby-ul cu Real Madrid cu 2-1 (1-1), golul victorie marcat de Franck Kessie pe finalul meciului fiind cel cu numărul 3.000 marcat de catalani pe Camp Nou, stadion ce va intra în renovare la finalul sezonului.

1258 afișări
Imaginea articolului Barca câştigă ElClásico cu golul numărul 3.000 marcat pe Camp Nou

Sursa foto: MediafaxFoto

Catalanii conduc clasamentul cu 68 de puncte, cu 12 peste rivala Real Madrid, care e pe locul 2, când mai sunt 12 etape de jucat în La Liga.

Madrilenii au condus mai bine de 30 de minute pe Camp Nou, după autogolul lui Araujo, din minutul 9.

La finalul primei reprize, Sergi Roberto a marcat primul său gol dintr-un ElClásico, restabilind egalitatea în minutul 45, cu un şut din careu.

La 5 minute după ce a fost introdus în teren, Asensio a marcat pentru real, dar golul a fost anulat la intervenţia VAR.

Tot o rezervă, ivorianul Franck Kessie, a marcat golul victoriei în al doilea minut suplimentar de joc, după o fază creată de Lewandowski, care i-a pasat cu călcâiul lui Balde, acesta dând pasa decisivă pentru golul victoriei.

Barcelona obţine o victorie ce ar putea fi decisivă pentru câştigarea campionatului, în contextul în care catalanii sunt implicaţi într-un scandal de corupţie de mare amploare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici