Barcelona a ajuns la un acord de principiu pentru semnarea contractului cu Raphinha

  • FC Barcelona a anunţat miercuri că a ajuns la acord de principiu pentru semnarea contractului cu Raphael Dias Belloli, Raphinha.
  • Finalizarea acordului dintre FC Barcelona şi Leeds United Football Club depinde de trecerea de către jucător a examenului medical.
193 afișări
Imaginea articolului Barcelona a ajuns la un acord de principiu pentru semnarea contractului cu Raphinha

Raphinha este caracterizat de către site-ul oficial al catalanilor drept „o extremă care poate câştiga meciuri”.

„Născut la 14 decembrie 1996, Raphael Dias Belloli, mai cunoscut sub numele de „Raphina", este o extremă care excelează în unu la unu, preluarea fundaşilor fiind o parte esenţială a jocului său.”, mai scriu catalanii.

Primul său club din Europa a fost Vitòria Guimaraes din Portugalia, de unde a trecut la Sporting Clube de Portugal pentru 6,5 milioane de euro.

După ce s-a făcut remarcat în Portugalia, clubul francez Stade de Reims a plătit pentru el 21 de milioane de euro. După o perioadă de succes în Ligue 1 a atras atenţia antrenorului Marcelo Bielsa de la Leeds United, iar Raphina a făcut trecerea în Premier League.

În primul său sezon sub comanda antrenorului argentinian, Raphina a avut 30 de apariţii, marcând şase goluri şi oferind nouă pase de gol. În sezonul următor, într-o echipă a lui Leeds aflată în dificultate, brazilianul a reuşit totuşi să marcheze 11 goluri şi să ofere trei pase de gol, ajutând clubul din Yorkshire să evite retrogradarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici