Barcelona a câştigat supercupa Spaniei

Barcelona a câştigat pentru a 13-a oară în istorie Supercupa Spaniei. La Tanger, în Maroc Messi & Co. s-au impus cu 2-1 în faţa celor de la Sevilla.

481 afișări
Imaginea articolului Barcelona a câştigat supercupa Spaniei

Barcelona a câştigat supercupa Spaniei

Scorul a fost deschis de băieţii lui Pablo Machin. Sarabia a marcat în minutul 9, în timp ce pentru catalani au înscris Gerard Pique în minutul 42 şi Ousmane Dembe în minutul 78.

Sevilla putea trimite meciul în prelungiri dacă ar fi transformat penalty-ul din minutul 90, dar Ben Yedder a executat mult prea slab şi i-a dat ocazia lui Ter Stegen să se revanşeze.

Ediţia din acest an a Supercupei Spaniei a fost primul joc oficial dintr-o competiţie spaniolă la care s-a folosit sistemul VAR. Sevilla chiar a avut nevoie de acest sistem după ce a deschis scorul. În plus, în premieră, confruntarea contând pentru Supercupă s-a disputat într-o singură manşă şi în afara Spaniei, la Tanger, în Maroc.

Odată cu acest trofeu, Lionel Messi a scris o nouă pagină de istorie. Argentinianul a câştigat cel de-al 33-lea trofeu în tricoul blaugrana şi l-a depăşit pe Andres Iniesta.

FC Barcelona este câştigătoarea campionatului şi a Cupei Spaniei, iar FC Sevilla este finalista Cupei Spaniei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici