Barcelona a doborât un record de pe vremea lui Guardiola: 29 de meciuri consecutive fără înfrângere

FC Barcelona a stabilit, după remiza cu Valencia, scor 1-1, din Cupa Regelui, un nou record de meciuri fără înfrângere: 29, doborând recordul stabilit de Pep Guardiola în sezonul 2010/2011, anunţă presa din Spania.

407 afișări
Imaginea articolului Barcelona a doborât un record de pe vremea lui Guardiola: 29 de meciuri consecutive fără înfrângere

Barcelona a doborât un record de pe vremea lui Guardiola: 29 de meciuri consecutive fără înfrângere (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Formaţia antrenată de Luis Enrique n-a mai pierdut din luna octombrie a anului trecut, din deplasarea de la FC Sevilla, când formaţia antrenată de Unai Emery se impunea, scor 1-2. Wilfrid Kaptoum (19 ani) a reuşit să egaleze în minutul 84 al partidei de pe Mestalla şi a prelungit seria de invincibilitate a trupei lui Luis Enrique.

"Când sezonul se va încheia o să vă spun dacă am realizat ceva bun. Putem ajunge şi la 100 de meciuri fără înfrângere, dar eu nu prea ţin cont de cifre, sunt interesat de munca în echipă, de realizarea obiectivelor colective, cum ar fi câştigarea campionatului", a declarat Luis Enrique după meciul de la Valencia.

Barcelona poate extine numărul de partide fără înfrângere la 30, împotriva celor de la Celta Vigo, fosta echipă antrenată de Luis Enrique. Confruntarea va avea loc, duminică, 14 februarie, de la ora 21:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici