Barcelona - Bayern. Duelul Messi - Lewandowski este în finala sferturilor din Champions League

  • Barcelona - Bayern este cel mai tare meci din sferturile UEFA Champions League
  • Robert Lewandowski, golgheterul lui Bayern, are un sezon mai bun decât al lui Messi la Barcelona
  • Lewandowski era favorit la câştigarea Balonului de Aur înainte ca decernarea trofeului în 2020 să fie anulată
656 afișări
Imaginea articolului Barcelona - Bayern. Duelul Messi - Lewandowski este în finala sferturilor din Champions League

Barcelona - Bayern. Duelul Messi - Lewandowski este în finala sferturilor din Champions League

Două dintre cele mai mari cluburi din lume se întâlnesc în sferturile UEFA Champions League. Barcelona şi Bayern au câştigat împreună de 10 ori trofeul iar acum se întâlnesc la Lisabona în sferturile competiţiei.

Este meciul starurilor Messi şi Lewandowski. Polonezul a reuşit să înscrie de 53 de ori în 44 de partide în acest sezon, cu 22 mai multe decât Messi. Argentinianul are însă de 3 ori mai multe assist-uri în acest sezon.

Fost jucător la Bayern, Arturo Vidal consideră că un astfel de meci nu are o favorită.

”Bayern este mereu favorită, peste tot unde joacă. Am fost acolo, am simţit asta. Dar meciul acesta este cu Barcelona şi cred că Barca este cea mai bună echipă din lume. Aşa că eu cred că va fi echilibrat, fără o favorită”, a declarat Arturo Vidal.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici