Barcelona câştigă Trofeul Joan Gamper în primul amical al sezonului pe Camp Nou

  • FC Barcelona a câştigat duminică seara Trofeul Joan Gamper, acordat cu ocazia meciului amical jucat de catalani, pe Camp Nou, în compania mexicanilor de la Pumas UNAM.
  • Barcelona s-a impus categoric cu 6-0.
  • Lewandowski a marcat un gol şi a dat două pase decisive.
440 afișări
Imaginea articolului Barcelona câştigă Trofeul Joan Gamper în primul amical al sezonului pe Camp Nou

Barcelona câştigă Trofeul Joan Gamper în primul amical al sezonului pe Camp Nou

Catalanii au jucat primul meci al presezonului în faţa propriilor suporteri, ocazie cu care a debutat pe Camp Nou şi noul star al culers-ilor, polonezul Robert Lewandowski. Acesta a marcat primul gol al partidei, în minutul 3, după care l-a servit pe Pedri, în două rânduri, pentru golurile acestuia de 2-0 şi 4-0, din minutele 5 şi 19.

Reuşita de 3-0 i-a aparţinut lui Dembele, din pasa lui Raphinha.

La pauză, Xavi a făcut 7 modificări, Aubameyang, în minutul 84, şi Frenkie de Jong (min. 84) au marcat pe 5-0 şi 6-0, oaspeţii nereuşind să marcheze golul de onoare, cu toate că au avut câteva şanse.

Pentru mexicani a evoluat şi fostul jucător al catalanilor, Dani Alves, invitat la final să ridice trofeul Joan Gamper, alături de Sergio Busquets.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici