Barcelona pierde al treilea meci consecutiv pe Camp Nou. Real Madrid e virtual campioană în La Liga

Barcelona lui Xavi Alonso pare să nu-şi mai găsească reperele pe propriu teren, catalanii ajungând duminică la cea de a treia înfrângere consecutivă pe Camp Nou, după ce Rayo Vallecano s-a impus la limită, scor 0-1. Barca e pe 2, la 15 puncte de liderul Real, cu 5 etape rămase de jucat în La Liga.

408 afișări
Imaginea articolului Barcelona pierde al treilea meci consecutiv pe Camp Nou. Real Madrid e virtual campioană în La Liga

Barcelona pierde al treilea meci consecutiv pe Camp Nou. Real Madrid e virtual campioană în La Liga

După înfrângerile suferite în faţa lui Levante şi Cadiz, pe Camp Nou, Barcelona nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în confruntarea cu Rayo Vallecano.

Oaspeţii au deschis scorul devreme, în minutul 7, prin Alvaro Garcia, cu un şut din careu, din pasa decisivă a lui Palazon.

Până la finele reprizei, Barca a şutat de două ori în bară, prin Jordi Alba şi Gavi, iar Ferran Torres a marcat un gol, anulat pe motiv de offside.

În repriza a doua, catalanii au continuat ofensiva la poarta lui Stole Dimitrievski. În ciuda posesiei de 75 la sută înregistrată în actul secund şi a prelungirii meciului cu 13 minute, catalanii nu au reuşit să provoace probleme deosebite în faţa careului advers.

Mai mult, Rayo putea majora la 0-2, în minutele suplimentare de joc, când a nimerit bara porţii catalane, la capătul unui contraatac.

Cea mai mare ocazie a reprizei pentru gazde a venit în minutul 90+8, când şutul lui Traore, pe centrul porţii a fost respins din faţa porţii goale de un fundaş al oaspeţilor.

Barcelona are 63 de puncte în clasament, cu 15 mai puţine decât Real Madrid, aflată în fruntea clasamentului în La Liga, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Pentru a deveni matematic campioni, madrilenii mai au nevoie de un singur punct în cele 5 meciuri rămase de disputat.

Lupta pentru celelalte 3 locuri de Liga Campionilor rămâne deschisă, 5 echipe aflându-se în luptă cu o diferenţă de 8 puncte între ele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici