Barcelona s-a calificat cu mari emoţii în finala Cupei Regelui Spaniei

Barcelona s-a calificat miercuri seara în finala Cupei Regelui Spaniei, învingând greu, în prelungiri, Sevilla.

235 afișări
Imaginea articolului Barcelona s-a calificat cu mari emoţii în finala Cupei Regelui Spaniei

Multe emoţii pentru Barcelona

După ce în prima manşă, Sevilla câştigase cu 2-0, a venit rândul Barcelonei să învingă cu acelaşi scor, miercuri seara, pe Camp Nou şi să ducă soarta calificării în prelungiri.

Dembele a marcat primul gol al catalanilor în minutul 12, cu un şut foarte frumos la vinclu. Portarul Marc-Andre ter Stegen a fost decisiv în ecuaţia calificării, apărând un penalty executat de oaspeţi, prin Lucas Ocampos, în minutul 73.

Barcelona a marcat golul ce a dus meciul în prelungiri la ultima fază de joc a timpului regulamentar. Griezmann a centrat în careu, la o fază la care întreaga echipă a Barcei urcase în atac, de unde Gerard Pique a trimis cu capul în plasa porţii lui Tomas Vaclik.

Golul calificării în finală a fost opera rezervei Braithwaite, intrat în joc în minutul 89, în locul lui Pedri. Acesta a fructificat cu o lovitură de cap centrarea lui Jordi Alba, marcând golul de 3-0 în minutul 95.

În minutul 100, arbitrul partidei a cerut verificarea prin sistemul VAR al unui presupus henţ în careul gazdelor, semnalat de cei de la Sevilla, şi a decis în cele din urmă că nu se impune acordarea unui penalty.
Barca a conservat apoi rezultatul şi s-a calificat în finală unde va întâlni câştigătoarea din dubla manşă dintre Athletic Bilbao şi Levante.

Cele două se întâlnesc joi, în manşa a doua, după ce în tur, la Bilbao, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici