Barcelona schimbă tot după eşecul cu Bayern

  • FC Barcelona a trăit o mare umilinţă în sferturile UEFA Champions League, fiind învinsă cu 8-2 de Bayern
  • Primul care va pleca este antrenorul Quique Setien, Xavi şi Pochettino fiind favoriţi să-i ia locul
  • Preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, poate fi la rândul său înlocuit
4862 afișări
Imaginea articolului Barcelona schimbă tot după eşecul cu Bayern

ŞTIRILE - Barcelona schimbă tot după eşecul cu Bayern

Barcelona nu a trecut niciodată printr-un moment atât de umilitor. A încasat 8 goluri de la Bayern Munchen, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1946. La finalul partidei, antrenorul Quique Setien era resemnat că va fi dat afară.

 
Presa catalană anunţă deja două variante pentru înlocuirea lui. Legenda clubului, Xavi, şi fostul rival, Mauricio Pochettino, sunt chemaţi să salveze clubul. Nici preşedintele clubului nu e sigur de postul său.
 
„E dificil, e foarte dificil. Îmi pare rău pentru fani, pentru jucători, pentru toată lumea. A fost un dezastru. Acum e momentul să luăm decizii. La unele dintre ele deja ne-am gândit. Trebuie să luăm aceste decizii şi trebuie acum”, spune preşedintele FC Barcelone, Josep Maria Bartomeu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici