Baschetbalista americană Brittney Griner a pledat vinovată la proces: Nu am vrut să aduc droguri în Rusia

La procesul de astăzi, vedeta americană Brittney Griner a spus că nu avea de gând să aducă droguri în Rusia.

1749 afișări
Imaginea articolului Baschetbalista americană Brittney Griner a pledat vinovată la proces: Nu am vrut să aduc droguri în Rusia

Baschetbalista americană Brittney Griner a pledat vinovată la proces: Nu am vrut să aduc droguri în Rusia

Campioana, arestată în februarie pe aeroportul din Moscova, a depus astăzi mărturie în sala de judecată din Khimki, în procesul intentat împotriva ei.

„Nu mă gândisem şi nu plănuisem să aduc substanţe interzise în Rusia”, a spus Griner, care a ajuns la proces încătuşată. Jucătoarea a reconstituit ziua arestării sale, 17 februarie, explicând că atunci când a fost oprită pe aeroportul Sheremetievo i s-a cerut să semneze mai multe documente, fără nicio explicaţie şi fără un avocat prezent.

Apoi, a fost dusă într-o altă cameră, unde i-a fost confiscat telefonul şi a fost pusă să semneze alte documente. Campioana a explicat că a fost nevoită să folosească Google translate, fără a putea înţelege exact ce semnează.

Griner, care este acuzată de deţinere de droguri după ce i-a fost găsit în bagaj ulei de canabis, riscă până la 10 ani de închisoare. În timpul ultimei audieri, a pledat vinovată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici