Baschetbalistul Thunder Law a marcat o lovitură care i-a adus un loc în Cartea Recordurilor

Coşul reuşit de baschetbalistul Thunder Law în 2018 este de neegalat. Thunder Law, care face parte din organizaţia Harlem Globetrotters, a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a reuşit o execuţie spectaculoasă.

1045 afișări
Imaginea articolului Baschetbalistul Thunder Law a marcat o lovitură care i-a adus un loc în Cartea Recordurilor

Baschetbalistul Thunder Law (foto dreapta) FOTO Guinnes World Records

Americanul, de 190.5 cm, a nimerit coşul, acest fiind plasat de o macara la o înălţime de 15,26 metri faţă de sol.

Baschetbalistul este obişnuit cu prezenţa în Cartea Recordurilor.

Între 2012 şi 2018 a reuşit să stabilească 4 recorduri pentru coşuri de la mare distanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici