Băsescu: Nu cred că mă duc la meci la Bute. N-am mai fost pe o arenă de la meciul Steaua -Dinamo

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la 10TV, că nu crede că va participa la meciul de box al lui Lucian Bute, explicând că nu s-a mai dus pe nicio arenă de sport de câţiva ani, de la meciurile Steaua-Rapid şi Dinamo-Steaua.

392 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu cred că mă duc la meci la Bute. N-am mai fost pe o arenă de la meciul Steaua -Dinamo

Băsescu: Nu cred că mă duc la meci la Bute. N-am mai fost pe o arenă de la meciul Steaua -Dinamo (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

"Deşi am susţinut foarte mult ca meciul să se organizeze aici, nu cred că am să mă duc", a spus preşedintele la 10 TV, întrebat în legătură cu prezenţa la meciul de box al lui Lucian Bute.

Întrebat dacă se teme de fluierături, şeful statului a răspuns zâmbind: "Acolo să aibă treabă cu francezul (n.red. Jean Paul Mendy, adversarul lui Lucian Bute în meciul în care boxerul român îşi va pune în joc centura mondială), nu cu mine".

Preşedintele a explicat că nu s-a mai dus pe nicio arenă de sport de câţiva ani. "Nu mă mai duc pe nicio arenă sportivă de câţiva ani, de la meciul Steaua - Rapid din Giuleşti, când au rupt scaune, s-a întrerupt meciul", a spus el.

El a revenit, precizând că ulterior acestui moment a mai participat la un meci de fotbal din galerie, de pe stadionul Dinamo. "Am mai fost după acel meci o singură dată, la Dinamo, dar m-am dus în galerie, la stadionul Dinamo, la Dinamo-Steaua".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici