BAYERN MUNCHEN a câştigat LIGA CAMPIONILOR pentru a cincea oară în istorie. Finala ligii în imagini - GALERIE FOTO

Formaţia Bayern Munchen a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins sâmbătă, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, în finala competiţiei. Căpitanul echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm, a primit trofeul Ligii Campionilor din partea preşedintelui UEFA, Michel Platini, în prezenţa cancelarului german, Angela Merkel.

1247 afișări
Imaginea articolului BAYERN MUNCHEN a câştigat LIGA CAMPIONILOR pentru a cincea oară în istorie. Finala ligii în imagini - GALERIE FOTO

BAYERN MUNCHEN a câştigat LIGA CAMPIONILOR pentru a cincea oară în istorie. Finala ligii în imagini - GALERIE FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Pentru Borussia a marcat Gundogan '68 (penalti), iar pentru Bayern Munchen au înscris Mandzukici '60 şi Robben '89.

Meciul a fost arbitrat de italianul Nicola Rizzoli, ajutat la două linii de compatrioţii săi Renato Faverani şi Andrea Stefani. Arbitru de rezervă a fost Damir Skomina, din Slovenia, iar asistenţi suplimentari Gianluca Rocchi şi Paolo Tagliavento.

La partidă au asistat 86.278 de spectatori.

GALERIE FOTO

TITLURILE ZILEI

Bayern Munchen s-a aflat în finală pentru a treia oară în ultimele patru sezoane.

Clubul bavarez, campion al Germaniei, poate realiza "tripla" dacă se impune în finala Cupei Germaniei la 1 iunie.

Căpitanul echipei Bayern Munchen a primit trofeul Ligii de la Michel Platini, în prezenţa Angelei Merkel

Căpitanul echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm, a primit trofeul Ligii Campionilor, sâmbătă seară, la Londra, din partea preşedintelui UEFA, Michel Platini, în prezenţa cancelarului german, Angela Merkel.

Lahm a ridicat penru prima oară trofeul câştigat de Bayern pentru a cincea oara în istorie, doar după ce toţi jucătorii şi staful tehnic al bavarezilor au fost premiaţi de Platini.

Primul reprezentant al Bayern care a primit medalia de campion a fost antrenorul Jupp Heynckes, care va părăsi echipa la finalul acestui sezon. Heynckes este al 19-lea antrenor din istorie care câştigă Liga Campionilor de două ori şi al cincilea care reuşeşte performanţa cu două echipe diferite, după ce s-a impus şi cu Real Madrid, în 1998.

Anterior, jucătorii Borussie Dortmund, alături de staful tehnic al antrenorului Jurgen Klopp, au primit medaliile cuvenite învinsei din finala de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici