Bayern Munchen a învins Borussia Dortmund în Bundesliga

Bayern s-a impus categoric în "Der Klassiker", scor 3-1, la Dortmund. Bavarezii s-au desprins la patru puncte de RB Leipzig, echipa de pe locul secund, şi la şase de rivala Borussia, în fruntea clasamentului.

261 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a învins Borussia Dortmund în Bundesliga

Bayern Munchen a învins Borussia Dortmund în Bundesliga

Pe un Signal Iduna Park încă afectat de egalul cu APOEL Nicosia, din Liga Campionilor, Bayern a defilat. Rezultatele modeste din ultima vreme se resimt în moralul jucătorilor. Borussia venea astăzi după două înfrângeri în campionat, cu Leipzig şi Hanovra, şi trei egaluri, dintre care una la Frankfurt (tot în Bundesliga) şi două cu APOEL în Ligă.

Din nou sub bagheta magică a lui Jupp Heynckes, "FC Hollywood" a deschis scorul prin veteranul Robben, în minutul 17. James i-a scos olandezului în interiorul careului, iar Robben a trimis direct în vinclu, pentru 1-0. După alte 20 de minute, Lewandowski a marcat pe arena pe care a demolat Realul în urmă cu câţiva ani, ajutat de un adversar. Kimmich a centrat pe jos, "Lewa" a reluat cu călcâiul, iar Weigl a deviat mingea peste Burki, astfel că tabela s-a modificat din nou. În partea secundă, Alaba a dus scorul la 3-0 după ce a centrat în faţa porţii pentru Lewandowski, care n-a jucat mingea dar l-a păcălit pe Burki. Portarul Borussiei a fost indus în eroare, astfel că mingea s-a scurs în plasă pentru un umilitor 3-0.

Gazdele au marcat golul de onoare cu două minute înainte de final, prin Marc Bartra. Jucătorul trecut pe la Barcelona a şutat cu efect la colţul lung, din marginea careului, fără şansă pentru Ulreich. Probabil suprins de execuţia apărătorului, portarul bavarezilor a plonjat în gol, mai mult pentru fotografi. Bayern pleacă cu trei puncte de la Dortmund şi ia o obţiune importantă pentru câştigarea celui de al şaselea titlu consecutiv, după un start slab de campionat. Schimbarea de antrenor se pare că a fost prolifică pentru FC Bayern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici