BBC: Sebastian Vieru, românul care le-a deschis drumul în România fraţilor Tate

Prima adresă românească a lui Andrew Tate este departe de stilul de viaţă strălucitor pe care l-a etalat în Bucureşti înainte de detenţie: este o clădire cu trei etaje, aflată lângă Săcele.

16422 afișări
Imaginea articolului BBC: Sebastian Vieru, românul care le-a deschis drumul în România fraţilor Tate

Sebastian Vieru

BBC a venit în România, pe urmele fraţilor Tate, Andrew şi Tirstan. Jurnaliştii au ajuns în Săcele, la poalele Carpaţilor, pe Strada Narciselor, la capătul unui drum periculos.

În interior, locaţia este împărţită în mici apartamente funcţionale. Aici, la apartamentele 9 şi 17, fraţii Tate au început să-şi construiască imperiul de afaceri românesc.

Vasile Mezdrea, un dezvoltator local, le-a vândut proprietăţile „în 2015 sau la începutul lui 2016” pentru mai puţin de 35.000 de euro (37.900 USD; 31.425 £) fiecare.

„Au plătit în rate, pentru că nu aveau bani să cumpere apartamentele de-a dreptul. Nu aveau maşină în acele vremuri, îşi duceau prietenele la cumpărături în taxiuri”, povestesc martorii oculari.

I-a sfătuit să-şi cumpere apartamente

Oamenii spun că Andrew s-a mutat aici cu o iubită britanică, Melissa, care şi-a cumpărat un al treilea apartament în acelaşi bloc.

Potrivit localnicilor, nu era singura femeie care locuia cu fraţii. Mai multe persoane le-au spus jurnaliştilor că alte femei fie locuiau în apartamentele lor, fie le vizitau regulat.

Un om de afaceri, Sebastian Vieru, este cel care i-a adus pentru prima dată pe fraţii Tate în România, în 2014. Fraţii Tate îl ajutau să facă galele RXF.

Originar din regiunea Braşov, Vieru este pasionate de luptele în cuşcă, fiind cunoscut în lumea luptelor, confirmă surse din insdustrie pentru Mediafax.

Vieru a fost cel care le-a povestit fraţilor Tate despre noul bloc al lui Vasile Mezdrea, spunându-le că dezvoltatorul are nevoie urgent de fonduri pentru a termina clădirea şi că vor primi apartamentele cu reducere.

El mai afirmă că Andrew şi Tristan Tate au adus nişte bani cu ei din Marea Britanie, dar că averea lor a crescut rapid în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici