Beach Handball: CS Marta Baia Mare, Viitorul Cluj, CS Medgidia şi HCDS Constanţa campioane naţionale

Plaja Blanco Beach din Mamaia a găzduit săptămâna aceasta turneul final al Campionatului Naţional de Beach Handbal pentru juniori. Medaliile de aur la feminin au mers în Ardeal, la CS Marta Baia Mare şi la Viitorul Cluj, în timp ce la masculin s-au impus CS Medgidia şi HCDS Constanţa.

227 afișări
Imaginea articolului Beach Handball: CS Marta Baia Mare, Viitorul Cluj, CS Medgidia şi HCDS Constanţa campioane naţionale

Beach Handball: CS Marta Baia Mare, Viitorul Cluj, CS Medgidia şi HCDS Constanţa campioane naţionale

Federaţia Română de Handbal a organizat în cursul acestei săptămâni turneul final al Campionatului Naţional de handbal pe plajă la care au participat 23 de echipe din întreaga ţară, calificate în urma turneelor zonale.

La juniorii mari, finala a fost adjudecată de CS Medgidia, care a învins în finală CS Brazi. Medalia de bronz a revenit celor de la CSO Activ Plopeni.

CS Marta Baia Mare a câştigat pentru a doua oară consecutiv titlul de campioană şi medaliile de aur la Junioare A, după titlul obţinut în 2019. Sportivele conduse de soţii Ioan şi Ioana Marta au învins în finală pe CS Viitorul Cluj, încheind neînvinse turneul de la malul mării. CSO Activ Plopeni s-a mulţumit şi aici cu medaliile de bronz.

Dealtfel, CS Viitorul Cluj a dus şi medaliile de aur la junioare mici, trecând în finală de ACS SPORTING Ghimbav A.

La junior mici masculin, titlul a rămas pe litoral, fiind adjudecat de HCDS Constanţa.

Clasamentul final

Juniori A Feminin
1. CS Marta Baia Mare
2. CSS Viitorul Cluj
3. CSO Activ Plopeni
4. CSS Târgovişte

Juniori A Masculin
1. CS Medgidia
2. CS Brazi
3. HCDS Constanţa
4. As Arrubium Măcin

Juniori B Feminin
1. CS Viitorul Cluj
2. ACS Sporting Ghimbav A
3. CSS 1 Constanţa
4. CS Marta Baia Mare
5. CSS Tulcea A
6. ACS Sporting Ghimbav B
7. ACS Olimpic Mizil
8. ACS Fair Play Cernavodă
9. CSS Hunedoara
10. CSS Tulcea B

Juniori B Masculin
1. HCDS Constanta
2. ACS Sporting Ghimbav
3. CS Medgidia
4. As Arrubium Măcin
5. ACS Fair Play Cernavodă

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici