Video Becali a fost aşteptat de Mihai Stoica la ieşirea din Parlament - VIDEO, FOTO

Parlamentarul George Becali a fost aşteptat, luni, la ieşirea din Parlament, de Mihai Stoica, cei doi plecând spre casa finanţatorului echipei de fotbal Steaua.

2709 afișări

George Becali a aşteptat sentinţa în cazul său, luni după-amiază, la Parlament, în biroul Comisiei Juridice.

El a făcut declaraţii presei după aflarea sentinţei, precizând că se va duce acasă, se va întâlni cu familia, iar apoi va merge singur la organele abilitate.

La ieşirea din Parlament, Becali a fost aşteptat de Mihai Stoica.

Cei doi au dat mâna şi apoi au urcat în maşini şi au plecat spre casa finanţatorului echipei de fotbal Steaua.

Recent, Becali i-a promis lui Mihai Stoica, că va avea grijă de familia acestuia în cazul unei condamnări în Dosarul transferurilor, iar postul de manager nu va fi ocupat de altcineva.

"Normal că am emoţii pentru el după ce a primit la ultima instanţa o pedeapsă cu executare. Am vorbit cu managerul Stelei şi am stabilit ca în cazul în care el va fi închis, eu să am grijă de familia lui. Totodată, i-am promis că funcţia de manager general nu va fi ocupată de nicio altă persoană, iar cât timp va fi la închisoare, jucătorii vor evolua cu numele său pe tricouri", a declarat Gigi Becali.

Instanţa supremă a decis luni să trimită dosarul transferurilor de jucători pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care în noiembrie 2012 a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecaţi pentru înşelăciune.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici