Becali a rupt atenţionările primite de la CNCD legate de homosexuali

Europarlamentarul Gigi Becali, a rupt joi, în cadrul unei conferinţe de presă, atenţionarile primite din partea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) privind declaraţiile lui din februarie, când a spus că nu va accepta transferul fotbalistului Ivan Ivanov dacă este homosexual.

168 afișări
Imaginea articolului Becali a rupt atenţionările primite de la CNCD legate de homosexuali

Becali a rupt atenţionările primite de la CNCD legate de homosexuali (Imagine din arhivă; Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am primit o hârtie de la CNCD, de la Asociaţia Accept, că am spus eu că «jucătorul Ivanov, pentru că am auzit că e homosexual, nu va veni niciodată la Steaua. Eu am dreptul să angajez pe cine vreau, cum au şi ei, homosexualii drepturi». Vă jur că îi iubesc pe toţi oamenii la fel, indiferent de înclinaţiile sexuale. Niciodată nu o să existe homosexuali la Steaua. Fac o sută de discriminări. Nu vreau să lucrez cu homosexuali, nu vreau să-i angajez la mine. Care e problema lor? Să nu-mi mai trimită mie cu discriminarea. Nu am nimic cu ei, îi respect ca pe toţi oamenii numai că nu vreau să lucrez cu ei, am ghinion, asta cred eu", a spus finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, moment în care a rupt hârtia primită din partea CNCD.

Finanţatorul grupării steliste a precizat că se ghidează "după Sfânta Scriptură şi apoi după legile omeneşti". "Dacă era angajat şi îl dădeam afară când aflam că era homosexual, da, aveau dreptate. Eu pot să angajez oameni de numai 1.90, e discriminare pentru ceilalţi? Eu pun ce reguli vreau. Şi eu la Steaua nu angajez homosexuali. Dacă se strecoară vreunul, fără să ştiu eu, nu-l mai dau afară, dar îl trimit la echipa a IV-a, că şi acolo avem nevoie. Eu mă ghidez după Sfânta Scriptură, nu după legile omeneşti. Alea ale lui Dumnezeu le respect mai întâi şi pe urmă pe cele omeneşti", a concluzionat Becali.

La jumătatea lunii februarie, unul dintre posibilele transferuri ale Stelei era fundaşul bulgar Ivan Ivanov. Becali a precizat că a întrerupt negocierile cu acestea când a auzit zvonuri privind faptul că fundaşul bulgar este homosexual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici