Becali, alături de fiica şi soţia lui, însoţeşte Steaua la Liverpool

Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali, alături de fiica mijlocie Alexandra şi de soţia sa Luminiţa, a însoţit lotul echipei Steaua la Liverpool, unde formaţia antrenată de Ilie Dumitrescu va întâlni pe FC Liverpool în primul meci al grupei K a Ligii Europa.

94 afișări
Imaginea articolului Becali, alături de fiica şi soţia lui, însoţeşte Steaua la Liverpool

Becali, alături de fiica şi soţia lui, a însoţit Steaua la Liverpool (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Becali a sosit la aeroport în noul automobil achiziţionat, un Rolls Royce alb, condus de un şofer cu şapcă şi mănuşi albe.

"Am făcut o aroganţă, pe criză, că nu mai are Becali bani. Şi pentru că nu mai are Becali bani, am zis să-mi iau un Rolls Royce alb, ca să vedem dacă are Becali bani", a menţionat Becali.

El a precizat că fata lui mijlocie, Alexandra, este o susţinătoare a echipei Steaua. "Târziu mi-a dat seama că are brăţară roş-albastră la mână şi n-am ce să-i fac. Nu o mai pot întoarce. Îi place fotbalul, fără să-mi dau seama a prins drag", a spus Becali.

Deşi va merge la Liverpool, Becali nu vrea să viziteze Muzeul Beatles.

"Nu mai pot eu de muzeul Beatles. Eu vizitez muzeul lui Becali, vizitez muzeul lui Beatles? Eu vizitez muzeul lui Becali din Pipera. Îmi place muzica şi Beatles era când eram eu puşti, dar nu mă interesează pe mine să vizitez muzee de oameni, mă interesează să vizitez muzee de Dumnezeu, adică biserici, catedrale, mânăstări. Sunt sfinţi Beatles? Mai bine mă duc la un călugăr, ce să văd acolo, nebunie?", s-a întrebat el.

Finanţatorul stelist a explicat că a ales să-şi aducă şi familia cu el la meciul cu Liverpool pentru că nu are emoţii.

"N-am emoţii pentru meci. Dacă aveam emoţii, mai îmi luam fata, nevasta? Când am emoţii mă duc singur, mai înjur. Mă duc ca la spectacol, ce e, e. Ne bat, asta e. Îi batem, vine de la Dumnezeu", a menţionat Becali.

Becali a pronosticat, atunci când intra în aeroport, că Steaua va câştiga cu scorul de 2-1 meciul cu FC Liverpool.

Lotul echipei Steaua, din care au făcut parte şi cei doi fotbalişti achiziţionaţi de la Unirea Urziceni care au drept de joc pentru Liga Europa, Iulian Apostol şi Ricardo, s-a îmbarcat, miercuri dimineaţă, în avionul care transportă delegaţia "roş-albastră" la Liverpool.

Delegaţia stelistă a fost însoţită la Liverpool de preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, preşedintele CA al clubului, Valeriu Argăseală, dar şi de Teia Sponte, Viorel Hrebenciuc şi fiul acestuia.

Partida FC Liverpool - Steaua Bucureşti, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa, va avea loc joi, 16 septembrie, de la ora 22.05, şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici