Becali anunţă revenirea unui personaj controversat la FCSB. ”O să luăm titlul, o să câştig zeci de milioane”

  • Gigi Becali a anunţat faptul că s-a înţeles cu preparatorul fizic Thomas Neubert pentru a reveni la FCSB
  • Acesta este un personaj controversat existând opinii în fotbalul românesc potrivit cărora acesta folosea substanţe de stimulare a fotbaliştilor mai puţin obişnuite,
3733 afișări
Imaginea articolului Becali anunţă revenirea unui personaj controversat la FCSB. ”O să luăm titlul, o să câştig zeci de milioane”

Becali anunţă revenirea unui personaj controversat la FCSB. ”O să luăm titlul, o să câştig zeci de milioane”

Gigi Becali a anunţat faptul că s-a înţeles cu preparatorul fizic Thomas Neubert pentru a reveni la FCSB. Acesta este un personaj controversat existând opinii în fotbalul românesc potrivit cărora acesta folosea substanţe de stimulare a fotbaliştilor mai puţin obişnuite, aproape de doapaj.

Acesta s-a apărat mereu spunând că oferă fotbaliştilor doar vitamine şi cofeină.

”Ce veste bună pot să vă dau e că am vorbit cu Neubert. Şi e posibil să vină Neubert! Eu nu puteam să-l iau înainte. Acum am vorbit cu Reghe ca să-l lase E căsătorit cu o româncă, ar vrea să vină. O să iau şi zeci de milioane şi campionate. Acum e normal că nu poţi fi tare în gură astăzi. Acum tac din gură, ce să fac”, a spus Becali după meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Scorul partidei a fost 2-2 după un gol în minutul 94 al medieşenilor, ceea ce aproape a scos FCSB  din lupta pentru titlu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici