Becali: Avram mi-a spus că cineva de la Ligă i-a făcut legătura cu un patron pentru a-l ajuta

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că într-o discuţie cu Vasile Avram, preşedintele CCA i-a dezvăluit că sezonul trecut un patron de club, cu care a fost pus în legătură cu "un om mare de la Ligă", a încercat să obţină arbitraje favorabile, dar l-a refuzat.

140 afișări
Imaginea articolului Becali: Avram mi-a spus că cineva de la Ligă i-a făcut legătura cu un patron pentru a-l ajuta

Becali: Avram mi-a spus că cineva de la Ligă i-a făcut legătura cu un patron pentru a-l ajuta (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Nu putea nici dacă dădea cinci milioane la arbitri, nu 500.000, să obţină ceva. Nu avea cui să dea. Vasile Avram e un băiat deştept. Mie mi-a spus Vasile Avram - eu jur că aşa e şi n-are rost să mint - la nuntă la nepotul meu, Chiacu. Vasile Avram mi-a zis, şi probabil el i-a spus şi lui Mircea Sandu, că cineva mare de la Ligă l-a pus faţă în faţă cu un patron de echipă mare, cu şanse la titlu, şi i-a promis că dacă îl ajută... Suma nu mi-a spus. Dacă recunoaşte Avram, bine, dacă nu, când mă întâlnesc cu el, îi zic că e vagabond. Jur pe ce am eu mai sfânt că astea au fost vorbele lui Avram", a spus Becali, la Sport.ro, fără a preciza despre cine ar fi vorba.

Gigi Becali afirmă că are încredere în arbitrajul românesc de când acesta e condus de Vasile Avram.

"El mi-a spus că de când e el la conducere în arbitraj, arbitrajul va fi corect. Dacă nu te lasă şeful, niciun arbitru nu se bagă. Dacă ai un comandant corect, şi armata e corectă. La ora asta, arbitrajul în România e unul corect, pe care nu-l poţi mitui", a mai spus Becali.

Finanţatorul FC Steaua tinde să-l creadă pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, care a afirmat că a aflat "din surse" că preşedintele FC Timişora, Marian Iancu, "se pregătea să dea un milion şi jumătate de euro la Ligă şi 500.000 la arbitri", pentru a câştiga titlul.

"Înseamnă că e informat, înseamnă că ştie ceva. Eu acum mă crucesc. Mircea Sandu nu e omul care să vorbească prostii. El e un om cumpătat, care nu spune tâmpenii. Dacă el a spus, înseamnă că ştie ceva", a adăugat Gigi Becali.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat cotidianului Pro Sport că patronul FC Timişoara, Marian Iancu, "se pregătea să dea 1,5 milioane de euro la ligă şi 500.000 la arbitri" pentru ca formaţia sa să câştige titlul sezonul trecut, şeful federaţiei precizând că are această informaţie "din surse".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici