Becali: Cred că vom cădea la pace cu generalii de la Armată

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri că vicepreşedintele grupării "roş-albastre", Tea Sponte, a avut o întâlnire cu "câţiva generali de la Armată" şi crede că se va ajunge la o înţelegere privind reîntoarcerea echipei pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

267 afișări
Imaginea articolului Becali: Cred că vom cădea la pace cu generalii de la Armată

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"La discuţiile de ieri, dintre Tea Sponte şi câţiva generali de la Armată, cred că şi-au dat seama şi vom cădea la pace. Nu e niciun fel de grabă. Dacă ne grăbim, regretăm pe urmă. E mai bine să se coacă. Să înţeleagă şi ei, să vadă cum e, să înţeleagă că nu au nimic de câştigat ci numai de pierdut", a spus Becali la Sport.ro.

Finanţatorul a precizat că există două variante dacă se va ajunge la o înţelegere cu conducătorii MApN. "Ori facem repede un gazon să ne mutăm şi într-o pauză competiţională să-l modernizăm ori jucăm acum pe alte arene şi să începem acum modernizarea şi să ne întoarcem peste un an, un an jumate, când se termină", a explicat el.

Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua. Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea. În prezent, lotul echipei Steaua se antrenează la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia sau la Complexul Sportiv Buftea.

Steaua a avut terenul propriu suspendat în prima etapă a Ligii I şi a evoluat la Constanţa, pe Stadionul Farul, în runda a doua urmând să dispute meciul cu Universitatea Cluj pe stadionul Astra, din Ploieşti. Conducătorii stelişti au anunţat că meciul din play-off-ul Ligii Europa, cu ŢSKA Sofia, se va disputa la Cluj-Napoca, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecătorilor Tribunalului Bucureşti anularea mărcii Steaua, aflată din anul 2003 în proprietatea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti SA şi afirmă că FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentând chiria neachitată din ultima perioadă. Totuşi, CSA Steaua şi-a exprima disponibilitatea de a ceda arena şi terenurile de antrenament grupării patronate de Gigi Becali, cu condiţia să fie achitate toate datoriile, de aproximativ 250.000 de euro. Becali a anunţat, în ultima perioadă, că Steaua va reveni pe Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea doar dacă îi va fi cedat stadionul pentru o perioadă lungă de timp, în schimbul unei sume modice, iar el să investească în modernizarea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici