Becali, după Steaua - Manchester City 0-5: Parcă se juca şoarecele cu pisica, asta e diferenţa

George Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat după înfrângerea, scor 0-5, cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor că abia acum a realizat diferenţa foarte mare de valoare care există între cele două formaţii.

2707 afișări
Imaginea articolului Becali, după Steaua - Manchester City 0-5: Parcă se juca şoarecele cu pisica, asta e diferenţa

Becali, după Steaua - Manchester City 0-5: Parcă se juca şoarecele cu pisica, asta e diferenţa

"Parcă se juca şoarecele cu pisica, asta e diferenţa. Mie nu-mi place să fiu la coadă, dar trebuie să accept situaţia. Nu am ce face. Milioanele, milardele fac diferenţa. Fotbalul nu mai e ca înainte. Acum joacă miliardele. E altceva. De aceea costă ei 70 de miliarde de euro. Ziceam că nu contează, dar mi-am dat seama. Acum nu mai ai niciun chef. Nu ai cum să ajungi niciodată la nivelul lor. Mai la coadă noi, cu alte cuvinte, iar mie nu-mi place. E umilinţă...Asta e", a declarat George Becali la finalul partidei câştigate de Manchester City.

Sergio Aguero, cu un hatrick, Nolito şi David Silva au marcat golurile echipei antrenate de Pep Guardiola. De asemenea, atacantul argentinian a ratat şi două lovituri de departajare.

Meciul retur dintre Steaua şi Manchester City se va disputa, miercuri, 24 august, de la ora 21:45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici