Becali: E un rezultat echitabil, Unirea a luptat mai mult, dar noi avem valoare mai mare

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că Steaua a remizat în ultimul minut al meciului cu Unirea Urziceni, scor 2-2, din etapa a XX-a a Ligii I, deoarece are valoare mai mare şi a menţionat că rezultatul este echitabil.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: E un rezultat echitabil, Unirea a luptat mai mult, dar noi avem valoare mai mare

Becali: E un rezultat echitabil, Unirea a luptat mai mult, dar noi avem valoare mai mare (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am plecat în minutul 91. Egalul este echitabil, a făcut Dumnezeu dreptate, am ratat şi din doi, din trei metri. Ziceam că n-o să avem probleme, că suntem Steaua. Am avut ocazii clare, Stancu, Toja. Ei au muncit mai mult, a fost un meci de război, au luptat mai mult, dar noi avem valoare mai mare. În minutul 85 Borcea îmi dă mesaj: «Stai liniştit, naşule, egalezi». M-am enervat. Pentru noi e o etapă extraordinară, suntem la două puncte de CFR, trebuie să batem Dinamo", a declarat Becali.

"De Tudose nu mă întrebaţi, întrebaţi-l pe Stoichiţă. Nu mai vreau să vorbesc rău de el, poate să capete încredere, e chemat la naţională, poate nu văd eu, cine ştie. Sunt bucuros pentru acest egal, să egalezi în minutul 95… Ce să fac eu mai mult, pentru ce am luat fundaşii centrali, să nu joace? L-au vrut pe Tall, pe Parpas… Nu l-am luat pe Ouon? Da, bine că nu l-au vrut şi pe Ronaldo", a afirmat finanţatorul echipei Steaua.

Finanţatorul Stelei a afirmat că este fericit pentru rezultat.

"Nu pot spune că n-am avut angajament, dar ei au avut mai mult. În Szekely au intrat figurile de vedetă, trebuia să ia al doilea galben, să stea pe bară. L-am lăudat şi i-au intrat figurile în cap, o să vorbesc eu cu el: vedeto, te-am lăudat şi acum ţi s-a urcat la cap? Trebuie atenţionat, au apărut aerele de vedetă. Ovidiu Petre şi-a dat viaţa, n-ai ce să spui de el. Tătăruşanu e vinovat la ambele goluri, la primul n-avea ce căuta acolo, la al doilea trebuia să iasă, a avut timp 100 de ani. Frunză a făcut tot meciul pentru Unirea. L-a luat Porumboiu, apoi a rămas liber, dar specialiştii fotbalului de la noi nu l-au luat. Pe Sănmărtean de la Bistriţa nu l-am luat, l-a luat Porumboiu liber. I-am spus lui Argăseală de el, a tărăgănat. Sunt jucători pe care nu trebuia să-i pierdem. Balaj a arbitrat extraordinar, ce poţi să-i reproşezi? E un arbitru de valoare, dacă vrea să arbitreze, e dat naibii. Putea să-i dea al doilea galben lui Szekely, dar n-a vrut să rupă jocul, să iasă iar scandal", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici