Becali: Fiscalitatea în fotbal va scădea până în martie de la 75 la 32 la sută

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că problema fiscalităţii în fotbal va fi rezolvată până în februarie - martie, precizând că taxele pe care grupările de fotbal le vor plăti vor scădea de la nivelul actual de 75 la sută la 32 la sută.

197 afișări
Imaginea articolului Becali: Fiscalitatea în fotbal va scădea până în martie de la 75 la 32 la sută

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Sută la sută se rezolvă. Păi dacă nu pot să fac asta, ce caut acolo (n.r. - în Parlament)? Am vorbit cu premierul Ponta. «Luaţi legătura cu Carmen Tocală (n.r.- secretar de stat în MTS) şi rezolvaţi problema. Eu sunt de acord», mi-a spus. Am luat legătura. «Domnul Becali, nu putem înainte de alegeri. După alegeri le vom pune pe tapet şi le vom rezolva», mi-a spus Tocală. În februarie, martie se va rezolva problema fiscalităţii la fotbal. Nu mai facem o nouă lege, doar o să amendăm, să spunem că revine fiscalitatea conform ordonanţei de guvern de pe vremea lui Vlădescu, când era el ministru de Finanţe. Şi cu asta basta, nu mai e 75 la sută, este 32 la sută", a declarat Becali la Sport.ro.

Atrăgându-i-se atenţia că rezolvă o problemă de fotbal cu ajutorul unei femei, deşi spune că nu colaborează cu femei, omul de afaceri a răspuns: "Carmen Tocală e o femeie deşteaptă, să ştiţi! Staţi puţin, să nu mă înţelegeţi greşit, sunt unele lucruri la care nu colaborez cu femeile, nu la toate".

Cu puţin timp înainte, Becali afirmase, la DigiSport, că soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan, nu va aduce jucători la Steaua, deoarece el nu colaborează cu femei. "Ce legătură are Anamaria Prodan cu Steaua? Singura legătură pe care o are cu Steaua este că este soţia lui «Reghe», atât. Eu aştept vreodată jucători să aducă Anamaria Prodan la Steaua? Ce jucători să aducă? Anamaria Prodan se compară cu verii mei la impresariat? Eu stau vreodată să colaborez cu Anamaria Prodan? Eu nu o subestimez, dar ştiţi concepţia mea, eu nu colaborez cu femei. O respect, că este nevasta lui Reghe. Este posibil să colaborez cu femei, dar nu pe termen lung", a explicat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici