Becali: Gâlcă şi-a încheiat contractul. Îi mulţumim foarte mult pentru ceea ce a făcut la Steaua - FOTO

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că tehnicianului Constantin Gâlcă i s-a încheiat contractul, subliniind că acesta are o ofertă de la o echipă din Arabia, informează prosport.ro.

2674 afișări
Imaginea articolului Becali: Gâlcă şi-a încheiat contractul. Îi mulţumim foarte mult pentru ceea ce a făcut la Steaua - FOTO

Costel Gâlcă (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"E o bucurie foarte mare. Facem cinci-şase transferuri pentru Champions League. Mirel Rădoi va fi antrenorul Stelei. Gâlcă şi-a încheiat contractul, îi mulţumim foarte mult pentru ceea ce a făcut la Steaua. Gâlcă are ofertă din Arabia şi am înţeles că a şi negociat cu o echipă de acolo. Am câştigat titlul împreună", a declarat Gigi Becali.

Echipa Steaua a câştigat campionatul României pentru a treia oară consecutiv şi a 26-a oară în istoria sa, în urma remizei cu formaţia CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a eşecului înregistrat de ASA Târgu Mureş, scor 1-2, cu Oţelul Galaţi, în ultima etapă a Ligii I.

Steaua a încheiat campionatul României cu 22 de victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri, acumulând un total de 71 de puncte. ASA Târgu Mureş a încheiat campionatul pe locul 2, cu 68 de puncte.

Echipa condusă de Constantin Gâlcă a fost lider detaşat în tur, dar în retur a fost ajunsă şi depăşită de ASA Târgu Mureş, recuperând prima poziţie în penultima etapă.

Steaua va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar ASA Târgu Mureş în preliminariile Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici