Becali: L-am luat pe Golubovic şi vom cumpăra un atacant brazilian

George Becali, finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat, marţi, că Bojan Golubovic va fi transferat de la CSMS Iaşi din postura de jucător liber de contract, iar un atacant brazilian care evoluează în Portugalia va fi cumpărat.

473 afișări
Imaginea articolului Becali: L-am luat pe Golubovic şi vom cumpăra un atacant brazilian

Becali: L-am luat pe Golubovic şi vom cumpăra un atacant brazilian

"Eu ce vă spun, este 100%. De Cabrera nu ştiu nimic, nu s-a interesat nimeni, niciodată de la Steaua. Cu Golubovic am negociat, l-am luat noi. Mâine cred că semnează. Coreeanul (n.r.- Hyun-Jun Suk) nu ne mai interesează pentru că nu-l putem folosi în preliminarii. Va juca la nationala Coreei de Sud pentru Jocurile Olimpice. Dacă ne calificăm, dar e foarte greu să trecem şi de turul trei, putem să jucăm cu Şahtior, poate pleacă 5-6 jucători. Despre Sânmărtean, nu ştiu, să vină Reghe. Voi lua o decizie, după ce vorbesc cu MM şi cu Reghecampf. Nu insistă Reghe, mi-a zis Ana Maria dacă îl vrem. Nu trebuie să insiste prea mult, la mine un antrenor când vrea un jucător...mie mi-a plăcut din totdeauna, dar acum vreau să-l văd, ce mai poate, la vârsta lui. Reghe, dacă îl voia cu adevărat, suna şi îmi spunea. Nu cred că vine la Steaua pentru bani.

Am terminat cu Carp, Bawab. Mai avem cu Tade şi Alcenat. Achim este un jucător pe care noi vrem să-l luăm. Dacă retrogradează Voluntariul, Achim rămâne liber. Nu doresc asta, pentru că este finul meu acolo. Dacă aveam influenţă la Voluntari, nu juca în vişiniu şi nu stăteau toţi rapidiştii pe lângă primar. Marin e un jucător la care nu ai cum să renunţi la el pentru că este de viitor. Nu-mi permit să investesc acum 2-3-4 milioane, dacă pierd echipa în instanţă. În România nu se poate asta, un român nu poate stabili asta, dar nu vreau să spun mai multe. Nu are nimeni puterea, în România, să dea ordin... O să mă întâlnesc cu Gică să vorbim despre Răzvan Marin, să vedem cum face, dau eu banii. O să vorbesc cu Gică să-l iau repede.

O să mai luăm sigur un vârf, ală din Portugalia, suntem în tratative. Regret că m-am luat după alţii când l-am luat pe Tade, mie îmi plăcea Pena, e cu trei clase pesta Tade. Golubovic vine liber de contract. Atacantul din Portugalia este un brazilian, nu-i ştiu numele. Mihai Stoica şi Reghecampf au garantat pentru el", a declarat George Becali la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici