Becali: L-am trimis pe duhovnicul meu să-i sfinţească locuinţa lui Borcea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că l-a trimis pe duhovnicul lui să-i sfinţească locuinţa acţionarului FC Dinamo, Cristian Borcea, care simte că este blestemat după partida din turul al III-lea preliminar al Ligii Europa, scor 2-2, cu NK Varazdin.

155 afișări
Imaginea articolului Becali: L-am trimis pe duhovnicul meu să-i sfinţească locuinţa lui Borcea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu Borcea. Crede că e blestem. L-am trimis pe duhovnicul meu să-i facă sfinţire la casă. Era supărat. I-am zis că până se cunună, pe 28, şi apoi o să aibă noroace. Mi-a zis dacă poate până atunci să-i facă o sfinţenie şi l-am trimis pe duhovnic. Ca să se califice, că altfel iar dădea prin bălării. Măcar să ia un punct şi acum în campionat", a spus Becali.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei croate NK Varazdin, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici