Becali: Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB. Şerban, SCM Piteşti: Are contract cu echipa argeşeană până în vara anului 2018

Nicolae Dică este oficial noul antrenor al FCSB, iar Gigi Becali anunţă că fostul atacant a semnat un contract pe un sezon cu vicecampioana. Directorul SCM Piteşti, Dragoş Şerban, susţine însă că Dică are contract cu echipa argeşeană până în vara anului 2018 şi că până acum nu a purtat nicio discuţie cu acesta în privinţa rezilierii acordului şi plecarea sa la FCSB.

1027 afișări
Imaginea articolului Becali: Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB. Şerban, SCM Piteşti: Are contract cu echipa argeşeană până în vara anului 2018

Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB

Obiectivul lui Dică va fi câştigarea campionatului, caz în care acestuia îi va fi prelungit şi contractul.

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit în condiţii amiabile de gruparea roş-albastră, acesta urmând foarte probabil să semneze cu gruparea Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

"Dică a semnat pe un an. La Steaua aşa va fi. Nu câştigi campionatul, pleci! Obiectivul lui Dica e campionatul. În Europa e vorba şi de noroc, că sunt echipe puternice. Dar Steaua e cap de serie şi va fi cap de serie şi în faţa lui Manchester City", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Nicolae Dică nu are încă licenţa PRO, necesară pentru a fi antrenor principal în Liga 1, însă Gigi Becali nu îşi face probleme. Foarte probabil, în acte "principal" va fi Dumitru Dumitriu, cel care a avut un rol similar şi în perioada în care echipa era condusă de Mirel Rădoi.

SCM Piteşti: Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru până la data de 30.06.2018

Directorul SCM Piteşti, Dragoş Şerban, a dat un comunicat de presă în care anunţă de Dică are contract cu echipa argeşeană până în vara anului 2018 şi că până acum nu a purtat nicio discuţie cu acesta în privinţa rezilierii acordului şi plecarea sa la FCSB.

"În urma informaţiilor din ultimele zile apărute în presă privind posibilele negocieri dintre antrenorul principal al echipei noastre, Nicolae Dică şi FCSB pentru postul de antrenor al grupării din Capitală, conducerea SCM Piteşti are de făcut următoarele precizări:

Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru până la data de 30.06.2018. Până în acest moment nu am fost informaţi de către acesta privind posibilele negocieri pe care le-ar purta cu FCSB pentru postul de antrenor. Conform înţelegerii actuale, în contractul dintre cele două părţi, există şi o clauză de reziliere. În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înţelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce îşi va încheia relaţiile contractuale cu SCM Piteşti. În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru şi se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care care echipa le mai are de disputat din acest retur de campionat".

SCM Piteşti e lider detaşat în Liga 3, Seria 3, cu 68 de puncte faţă de 41, câte au Flacăra Moreni, FCM Alexandria sau Atletic Bradu, iar în ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat în acest sezon le va întâlni pe FCSB II (acasă) şi FCM Alexandria (deplasare).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici