Becali nu este supărat pe jucătorii săi după 0-5 cu Maccabi Haifa

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu este supărat pe jucătorii săi după ce aceştia au pierdut, scor 0-5, meciul disputat în deplasare cu Maccabi Haifa şi că nu consideră această înfrângere o umilinţă.

411 afișări
Imaginea articolului Becali nu este supărat pe jucătorii săi după 0-5 cu Maccabi Haifa

Becali nu este supărat pe jucătorii săi după 0-5 cu Maccabi Haifa (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am pierdut cu 5-0, 6-0, cât a fost? 5-0, bun! Ce mare problemă? Se întâmplă şi la case mai mari. Se întâmplă câteodată câte o mică greşeală. Ce mă interesează pe mine, mai ales că abia am intrat în viaţă? Până acum am fost puţin aerian. Dar acum am fost în locurile sfinte, în locurile dumnezeieşti şi nu prea am intrat în febra asta. Sunt lucruri care se întâmplă în viaţă. Am vorbit cu Teia şi cu Argăseală să se ducă la echipă, să nu cumva să existe discuţii, să le spună că nu e niciun fel de problemă, că nu trebuie să fie supăraţi dacă nici eu nu sunt supărat", a spus Becali la GspTV, precizând că nu consideră înfrângerea de la Haifa drept o umilinţă.

Gigi Becali a afirmat că nu va face schimbări în conducerea tehnică a echipei, dar va vorbi cu antrenorul Ilie Stan pentru a-i transmite că "fotbalul nu e poezie". "Antrenorul este tânăr şi atunci când eşti tânăr crezi puţin şi în poezie. Nu are experienţă încă, dar e bine că face antrenamente foarte bine. Dar eu o să vorbesc cu el să-i spun că fotbalul nu e poezie", a mai spus Gigi Becali.

Patronul stelist l-a criticat pe antrenorul stelist, pe care-l consideră principalul vinovat pentru înfrângerea de joi, prin modul cum a alcătuit echipa. "Meciul ăsta l-a pierdut Ilie Stan. Nu comentez cu răutate şi nu are nicio problemă Ilie Stan că a pierdut meciul ăsta. Poţi să joci şi 4-2-4 când ai doi mijlocaşi de creaţie care-ţi ţin mingea. Dar noi n-am combinat nimic, n-am pasat nimic. Erau patru atacanţi care aşteptau mingea de la patru fundaşi sau de la doi mijlocaşi, care nici ăia nu erau mari specialişti de creaţie. O echipă ruptă, mare greşeală... Prepeliţă dacă era în teren era altceva. Eu când am văzut echipa am zis că-i batem p-ăştia fără nicio problemă, dar mie nu mi-a plăcut cum a făcut echipa", a mai declarat Becali.

El a menţionat că singurul jucător de la Steaua pe care l-a remarcat a fost Tatu, iar acesta ar trebui să fie folosit numai pe postul de atacant. În ciuda scorului sever cu care Steaua a pierdut meciul de la Haifa, Becali este convins că tot formaţia sa se va califica. Însă până la celelalte partide din Liga Europa, Steaua trebuie să învingă Rapidul în campionat.

"Sunt lucruri care se vor remedia. Eu zic că tot noi ne calificăm, o să fie puţin mai greu pentru că dacă-i batem la Bucureşti ei au 6 puncte şi noi 5. Mai trebuie să mai câştigăm nişte puncte. Dar nu discutăm acum de şansele de calificare, trebuie să discutăm de meciul cu Rapid. Trebuie să-i câştigăm meciul cu Rapid. Dar dacă jucăm aşa n-avem cum. Dacă joci aşa cu Rapidul îţi dă opt, nu mai are nevoie de 11 metri", a adăugat finanţatorul formaţiei din Bulevardul Ghencea.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de formaţia israeliană Maccabi Haifa, într-un meci din etapa a III-a a grupei J a Ligii Europa şi a rămas fără victorie în această fază a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici