Becali: Piţurcă a spus adevărul, mă aşteptam să nu inventeze nimic

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fostul manager general al "roş-albaştrilor", Victor Piţurcă, a spus adevărul la întâlnirea cu presa şi a precizat că se aştepta ca acesta să nu inventeze nimic.

42 afișări
Imaginea articolului Becali: Piţurcă a spus adevărul, mă aşteptam să nu inventeze nimic

Becali: Piţurcă a spus adevărul, mă aşteptam să nu inventeze nimic (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am văzut în mare parte conferinţa de presă a lui Victor Piţurcă. Am văzut că spune adevărul şi nu m-am mai uitat. Nu pot să mă iau de un om care m-a ajutat. Dacă aş face asta nu aş avea caracter. Doar la valoarea terenului a greşit el. Nu pot să spun nimic despre el. Îmi pare că a făcut treaba şi acum munca lui... Eu l-am luat pe Piţurcă deoarece este băiat capabil. Mă aşteptam să nu invernteze nimic. Piţurcă are multe calităţi, dar are şi câteva defecte care îl strică", a spus Becali.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după doar primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garanţii în valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici