Becali: Piţurcă nu îi va ierta pe Mutu şi Tamaş

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri că selecţionerul Victor Piţurcă nu îi va ierta pe jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş dacă se va dovedi că cei doi jucători au încălcat programul naţionalei pentru partida amicală cu San Marino.

102 afișări
Imaginea articolului Becali: Piţurcă nu îi va ierta pe Mutu şi Tamaş

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Piţurcă nu îi va ierta. Mai ales că el are obiectiv calificarea în 2016. Piţurcă nu iartă aşa ceva, cum îl cunosc eu. Acum, dacă o fi îmbătrânit, e posibil, dar nu cred. Poate să fie şi Papa Pius, nu iartă. Piţurcă e băiat deştept. Dacă avea interes pentru calificarea asta în 2012 şi încă erau şanse mari, poate trecea cu vederea, o muşamaliza. Dar aşa, nu cred că Piţurcă va permite aşa ceva. Dacă s-a întâmplat şi trece cu vederea peste asta, părerea mea e că nu mai e nici Piţurcă ăla pe care îl ştiu eu şi nici nu va mai fi Piţurcă la care mă aştept eu, să califice naţională", a spus Becali la Sport.ro.

Deşi Becali a menţionat că nu se află în cele mai bune relaţii cu Victor Piţurcă, îl consideră totuşi pe acesta cel mai valoros selecţioner pe care îl poate avea naţionala României. "Eu nu vorbesc cu Piţurcă, dar e un mare selecţioner şi va face treabă. Dacă nu ia măsuri acum, cred că se va duce de râpă totul şi nu va mai fi acel mare selecţioner. Piţurcă poate găsi înlocuitori pentru Mutu şi pentru Tamaş. Mai ales pentru Tamaş, avem mulţi fundaşi centrali de valoare. Pe Mutu e greu să-l înlocuieşti, e cel mai valoros jucător român", a mai spus el.

Finanţatorul stelist a precizat că datoria pe care Mutu o avea faţă de el, în valoare de 75.000 de euro, va fi plătită de impresarul Victor Becali. "Victor a zis că răspunde el de bani. Mutu i-a zis că nu are de dat 75.000, are de dat 50.000. L-am sunat pe Mutu şi a zis că el se interesează să-mi dea banii iar eu îl cert. Acum, banii sunt ca şi primiţi. Eu nu mai am treabă cu Mutu, am cu Victor. A zis că la următoarea combinaţie îmi dă el banii. Banii sunt luaţi sută la sută acum dacă a zis Victor că răspunde el", a explicat Becali.

Jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş nu vor evolua în partida amicală pe care România o va susţine, miercuri, de la ora 21.30, în compania statului San Marino, deoarece, după o ieşire în oraş, au revenit la hotel peste termenul impus de selecţionerul Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici