Becali, reacţie nervoasă după meci: "Au fost prea proşti, puteau să ne bată la 3 goluri"/ CFR Cluj - FCSB 0-0, în runda a cincea din play-off-ul Ligii I Betano

Gigi Becali e de părere că lupta pentru titlu rămâne deschisă, după 0-0 cu CFR Cluj. Chiar şi aşa, patronul FCSB a spus că echipa sa are şanse scăzute, deoarece arată slab în teren. CFR Cluj şi FCSB, primele două clasate din Liga I Betano, au remizat în runda cu numărul cinci a play-off-ului, scor 0-0.

1082 afișări
Imaginea articolului Becali, reacţie nervoasă după meci: "Au fost prea proşti, puteau să ne bată la 3 goluri"/ CFR Cluj - FCSB 0-0, în runda a cincea din play-off-ul Ligii I Betano

Becali, reacţie nervoasă după meci: "Au fost prea proşti, puteau să ne bată la 3 goluri"/ CFR Cluj - FCSB 0-0, în runda a cincea din play-off-ul Ligii I Betano

 

Becali a spus despre clujeni că au fost "prea proşti", pentru că la cum s-a desfăşurat partida ar fi trebuie să câştige la o diferenţă de cel puţin trei goluri: "Noi avem tot cu aceleaşi echipe. Ştiţi de ce mai sunt şanse? Mai sunt şanse pentru că Viitorul e la luptă cu Craiova petnru locul trei şi pentr Cupele Europene. Pe Viitorul şi Craiova, care joacă amândouă pentru locul trei. Eu comentez ca proprietar, ca patron, eu simt.

Sub privirile a aproximativ 15.000 de suporteri pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", cele două formaţii au oferit un joc foarte tacticizat, existând foarte puţine ocazii şi niciun şut pe cadrul porţii. Cele mai mari şanse ale primei reprize i-au aparţinut lui Gnohere, care a tras mult pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală, în minutul 43 şi lui Vinicius, care a trimis în bară, în prelungiri.

În actul secund, CFR Cluj a trimis din nou în bară, în minutul 85, prin Moutinho, care a tras de la mare distanţă, iar Bălgrădean a fost salvat de stâlpul din dreapta sa.

S-a terminat 0-0 în derby-ul din play-off-ul Ligii I Betano, iar CFR Cluj îşi păstrează avantajul de trei puncte faţă de FCSB. Ardelenii au 38 de puncte, în timp ce vicecampioana are 35. În următoarea rundă, CFR merge pe terenul lui Sepsi, iar FCSB o va înfrunta pe Viitorul, la Ovidiu.

►CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camoras - Culio (Moutinho 71), Bordeianu, Djokovic (Hoban 90) - C. Deac, Bud (Costache 61), Omrani
Rezerve: Fernandez - Peteleu, A. Mureşan, Hoban, Păun
Antrenor: Dan Petrescu

►FCSB: Bălgrădean - Benzar, I. Cristeas, Planic, Moraiss - Filips, Teixeira (Nedelcu 90) - Man, Tănase, F. Coman (Moruţan 69) - Gnohere (Hora 76)
Rezerve: A. Vlad - Nedelcu, Stoian, M. Roman, F. Matei
Antrenor: Mihai Teja

Gigi Becali e de părere că lupta pentru titlu rămâne deschisă, după 0-0 cu CFR Cluj. Chiar şi aşa, patronul FCSB a spus că echipa sa are şanse scăzute, deoarece arată slab în teren.
 

 
 
 

Becali a spus despre clujeni că au fost "prea proşti", pentru că la cum s-a desfăşurat partida ar fi trebuie să câştige la o diferenţă de cel puţin trei goluri: "Noi avem tot cu aceleaşi echipe. Ştiţi de ce mai sunt şanse? Mai sunt şanse pentru că Viitorul e la luptă cu Craiova petnru locul trei şi pentr Cupele Europene. Pe Viitorul şi Craiova, care joacă amândouă pentru locul trei. Eu comentez ca proprietar, ca patron, eu simt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici