Becali: Reghecampf mi-a dat mesaje, dar nu-l schimb pe Gâlcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a dat de înţeles că fostul antrenor al echipei Laurenţiu Reghecampf a insistat să se întoarcă la formaţia din Ghencea, dar patronul i-a transmis că nu îl dă afară pe tehnicianul Constantin Gâlcă.

358 afișări
Imaginea articolului Becali: Reghecampf mi-a dat mesaje, dar nu-l schimb pe Gâlcă

Becali: Reghecampf mi-a dat mesaje, dar nu-l schimb pe Gâlcă

"Nu mai hotărăsc destine, să dau eu oamenii afară. El (n.r - Gâlcă), spre norocul lui, la final stabilim. Au existat discuţii cu Reghecampf, m-am întâlnit cu el, mi-a dat mesaje mie şi mi-a spus că o reglăm... Eu i-am spus în felul următor: «Reghe, eu nu îl dau afară pe Gâlcă, pentru că eu sunt un om corect şi nu vreau să mă bată Dumnezeu pe mine că mă joc cu oamenii»", a declarat Becali, la DigiSport.

Gigi Becali a precizat că Gâlcă rămâne la Steaua până la finalul sezonului, adăugând că prelungirea contractului lui depinde de rezultatele echipei, dar şi de pretenţiile financiare ale tehnicianului: "Nu ştiu ce antrenor va fi din vară, eu ştiu că Gâlcă are contract până în 30 iunie 2015. În funcţie de ce vom face... Dacă omul câştigă toate titlurile, poţi să-l mai dai afară? Dar să vedem dacă ne înţelegem, că poate are pretenţii. Poate nu mai vrea 10.000 de euro, poate vrea 30.000. Nu are nicio clauză de reziliere."

Steaua este calificată în finalele Cupei României şi Cupei Ligii, iar în campionat ocupă locul secund, la două puncte de ASA Târgu Mureş, cu patru etape înaintea finalului sezonului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici