Becali şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit pentru a discuta despre marcă şi stadionul Ghencea

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, că a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale şi cei ai SC FCSB SA, în care s-au discutat problemele legate de marca şi stadionul Ghencea.

257 afișări
Imaginea articolului Becali şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit pentru a discuta despre marcă şi stadionul Ghencea

Becali şi reprezentanţii MApN s-au întâlnit pentru a discuta despre marcă şi stadionul Ghencea (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Patronul Stelei, George Becali şi reprezentanţii MApN Otilia Sava şi Codrin Munteanu, s-au întâlnit pentru a discuta şi a realiza un prim pas spre intrarea în normalitate, lucrul cerut şi de suporterii Stelei de la Peluza Nord. Temele de discuţie au fost evaluarea brandului "Steaua Bucureşti" şi depunerea documentaţiei pentru procesul de reabilitare şi modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.

Reprezentanţii MApN au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii "Steaua", precum şi stadiul procesului de stabilire a taxei de licenţă pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la licitaţia pentru utilizarea mărcii.

În ceea ce priveşte stadionul, Ministerul Apărării Naţionale a comunicat faptul că documentaţia necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Naţională pentru Investiţii în cel mai scurt timp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici