Beckham spune că Alex Ferguson l-a pus să îşi radă creasta mohawk în 2000, la stadionul Wembley

Fostul internaţional englez David Beckham a declarat că tehnicianul Alex Ferguson l-a pus să îşi radă creasta mohawk în anul 2000 în toaleta de la stadionul Wembley, înaintea Supercupei Angliei, dintre Manchester United şi Chelsea Londra, informează Manchester Evening News.

117 afișări
Imaginea articolului Beckham spune că Alex Ferguson l-a pus să îşi radă creasta mohawk în 2000, la stadionul Wembley

Beckham spune că Alex Ferguson l-a pus să îşi radă creasta mohawk în 2000, la stadionul Wembley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eram în vestiar, cu o oră înainte de meci, iar Sir Alex Ferguson m-a văzut şi a spus să mă rad în cap. Iniţial am refuzat, dar l-am văzut schimbându-se la faţă, aşa că m-am dus şi mi-am ras creasta în toaletă. El era foarte sever. Era vorba de reputaţia echipei. Voia ca toţi jucătorii să arate ca nişte profesionişti şi considera că imaginea mea nu era cea corectă. În plus, jucam pe stadionul Wembley, aşa că într-un fel avea dreptate", a spus Beckham într-o emisiune televizată.

Manchester United a fost învinsă în 2000 de Chelsea Londra, cu scorul de 2-0, pe stadionul Wembley, în meciul contând pentru Supercupa Angliei.

David Beckham şi-a lăsat din nou creastă în 2001, când se afla în cantonament cu naţionala Angliei.

Beckham s-a retras din activitatea de fotbalist în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici