Begu: Cred că Simona Halep are şanse să câştige la Stuttgart

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu a declarat, sâmbătă, la Bucureşti, că Simona Halep, cap de serie numărul 2, are şanse mari să câştige turneul de categorie Premier de la Stuttgart, fiind convinsă că numărul 3 WTA va juca foarte bine astăzi în meciul cu daneza Caroline Wozniacki, din semifinale

88 afișări
Imaginea articolului Begu: Cred că Simona Halep are şanse să câştige la Stuttgart

Begu: Cred că Simona Halep are şanse să câştige la Stuttgart (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Simona este o jucătoare de top, iar, aşa cum a declarat de fiecare dată, se simte foarte bine pe zgură. Este primul turneu din 2015 pentru ea pe această suprafaţă şi a obţinut deja un rezultat foarte bun. Cred că are şanse să câşige acest turneu, însă fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate. Sunt convinsă că va juca la fel de bine şi azi cu Wozniacki", a declarat Begu.

Begu a comentat şi faptul că Halep a primit ameninţări cu moartea din partea unui fan danez: "Se găsesc mereu oameni de acest gen, nu ducem lipsă. Nu trebuie să le luăm în serios. Se mai întâmplă să primeşti astfel de mesaje, nu ai cum să mulţumeşti pe toată lumea".

Irina-Camelia Begu a participat, sâmbătă, la Kid's Day, la BRD Năstase Ţiriac Trophy, unde a jucat tenis cu aproximativ 50 de copii, eveniment la care a participat şi Horia Tecău.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, va juca, sâmbătă, de la ora 14.30, împotriva sportivei daneze Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Wozniacki a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-3, pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8, iar Halep a trecut, cu scorul de 6-4, 6-4, de italianca Sara Errani, lcoul 15 WTA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici