Begu şi Niculescu, eliminate în optimi la Shenzhen

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, favorită 3, şi sportiva Monica Niculescu, cap de serie numărul 4, au fost eliminate, miercuri, în optimile de finală la turneul de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

274 afișări
Imaginea articolului Begu şi Niculescu, eliminate în optimi la Shenzhen

Begu şi Niculescu, eliminate în optimi la Shenzhen (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Begu, locul 31 mondial, s-a retras în meciul cu Anna-Lena Friedsman (Germania - locul 95 mondial), la scorul de 7-5, 3-2, pentru sportiva germană.

Monica Niculescu (39 WTA) a fost învinsă de Timea Babos (Ungaria - locul 70 WTA), scor 6-1, 6-4, după o oră şi 40 de minute de joc.

Pentru prezenţa în optimi la Shenzhen, Begu şi Niculescu vor primi câte 4.298 de euro şi 30 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici