Bellu: Nu putem decât să ne rugăm pentru Lavinia să depăşească acest moment

Preşedintele ANS, Octavian Bellu, a declarat agenţiei MEDIAFAX că nu poate face altceva decât să o încurajeze pe Lavinia Miloşovici, a cărei fetiţă, Denis Florentina, a murit duminică dimineaţă, şi să se roage pentru ca fosta gimnastă să reuşească să depăşească acest moment.

37 afișări
Imaginea articolului Bellu: Nu putem decât să ne rugăm pentru Lavinia să depăşească acest moment

Bellu: Nu putem decât să ne rugăm pentru Lavinia să depăşească acest moment

"La auzul şocantei veşti, prima reacţie este una de groază. Nu pot avea decât un mesaj de încurajare pentru Milo, care s-a sacrificat cu totul, inclusiv cariera de antrenoare, doar pentru a recupera acest copil. Milo a pierdut un copil care s-a luptat şi el cu viaţa, iar pentru ea, ca mamă, este o lovitură groaznică. Pentru părinţi nu există blestem mai mare decât să-şi piardă copilul, iar noi nu putem decât să-i transmitem toată compasiunea şi să ne rugăm să depăşească acest moment. Personal, cred că nimic nu va şterge această tragedie din viaţa lui Milo, dar poate venirea unui alt copil în familia ei ar putea atenua şocul acestei pierderi", a spus preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS).

TITLURILE ZILEI

Consilierul prezidenţial pentru sport, Mariana Bitang, a declarat că va fi alături de Lavinia Miloşovici.

"Este una dintre cele mai triste veşti pe care le-am primit în viaţa mea. Copilul acesta a fost viaţa Laviniei, pentru care a făcut sacrificii enorme. Pot spune că a făcut sacrificiul suprem al unei mame. Nu pot spune decât Dumnezeu să-o odihnească, iar pentru Milo să ştie că vom fi alături de ea, ca şi până acum", a declarat Bitang pentru MEDIAFAX.

Denisa Florentina, fetiţa în vârstă de patru ani a fostei multiple campioane la gimnastică, Lavinia Miloşovici, a murit, duminică dimineaţă, din cauza unei boli a sistemului nervos. Fetiţa s-a născut la 20 martie 2004, la şapte luni, prin cezariană. Scorul Apgar, pe o scală de la 1 la 10, care se acordă fiecărui copil la naştere, a fost de numai 1, iar greutatea Denisei abia atingea 1,1 kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici