Benitez a fost demis de la Liverpool

Conducerea clubului Liverpool a decis să renunţe la serviciile tehnicianului Rafael Benitez, deoarece spaniolul ar fi pierdut controlul asupra vestiarului, informează Daily Mirror.

13 afișări
Imaginea articolului Benitez a fost demis de la Liverpool

Benitez a fost demis de la Liverpool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, mai multe vedete ale echipei engleze, între care şi Fernando Torres, Steven Gerrard şi Jamie Carragher, au arătat clar că şi-au pierdut încrederea în Benitez. Unii fotbalişti chiar ar fi spus că dacă Benitez rămâne, ei pleacă.

Rafael Benitez, care se află în prezent în vacanţă în Sardinia, are la Liverpool o clauză de reziliere de 16 milioane de lire sterline.

Interimatul la conducerea tehnică a echipei engleze va fi asigurat de secundul lui Benitez, Sammy Lee.

Potrivit Daily Star, conducerea grupării din Liverpool i-a oferit lui Rafael Benitez o despăgubire de 3 milioane de lire sterline pentru rezilierea contractului.

Benitez este dorit la Internazionale Milano, iar printre posibilii săi succesori la Liverpool se numără Roy Hodgson, Louis van Gaal şi Jorge Jesus.

Formaţia Liverpool a terminat campionatul Angliei pe locul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici