Benitez, demis de la conducerea tehnică a echipei Real Madrid. Zidane îl va înlocui

Antrenorul spaniol Rafael Benitez a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Real Madrid şi va fi înlocuit de francezul Zinedine Zidane, care a pregătit echipa a doua a grupării madrilene, a anunţat ediţia online a cotidianului Marca.

336 afișări
Imaginea articolului Benitez, demis de la conducerea tehnică a echipei Real Madrid. Zidane îl va înlocui

Benitez, demis de la conducerea tehnică a echipei Real Madrid. Zidane îl va înlocui (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a luat această decizie în cursul unei reuniuni a conducerii grupării care a avut loc luni după-amiază şi va anunţa schimbarea într-o conferinţă de presă programată la ora locală 17.30 (18.30, ora României).

Lui Benitez i se impută rezultatele slabe înregistrate de echipă în acest sezon. După 18 etape, Real Madrid ocupă locul 3, cu 37 de puncte, la patru puncte de liderul Atletico Madrid şi la două de FC Barcelona, ocupanta locului 2, care are un meci mai puţin.

În ultima partidă, Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania echipei FC Valencia, în etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei.

Benitez a preluat formaţia Real Madrid la 3 iunie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici