Bergodi: Dinamo a câştigat cu o greşeală făcută de noi

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că adversara Stelei din etapa a V-a a Ligii I, Dinamo, a câştigat pe o greşeală făcută de elevii săi, făcând referire la faza din minutul 23, la finalul căreia Gabriel Tamaş a marcat unicul gol al derbiului.

20 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Dinamo a câştigat cu o greşeală făcută de noi

Bergodi: Dinamo a câştigat cu o greşeală făcută de noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi s-a părut un derbi frumos, jocul nu a fost atât de frumos. Am pierdut, îmi pare rău pentru toţi cei care au crezut că putem câştiga. Dinamo a câştigat cu o greşeală de-a noastră, nu mi s-a părut că au fost peste noi. Terenul ne dezavantajează, ei au jucat numai pe contraatac. Am încercat să jucăm, dar dacă luăm un gol aşa cum am făcut-o noi... A fost o greşeală care ne-a compromis meciul", a spus Bergodi.

Cristiano Bergodi a precizat că o înfrângere cu Dinamo nu este sfârşitul lumii, pentru că se mai pot pierde şi derbiuri. "E o lună şi jumătate de când jucăm meci de meci la trei zile, nu este uşor. Am încercat să mai menajăm din jucători cât am putut. La Andrei (n.r. - jucătorul Andrei Ionescu) s-a văzut oboseala, el e un jucător foarte bun. Dinamo a speculat o singură greşeală, dar asta e, nu e sfârşitul lumii, se pot pierde şi derbiuri. Îmi pare rău pentru băieţi, i-am văzut în vestiar, erau distruşi. Nu fac o tragedie din pierderea acestui derbi. Nu cred că s-au diminuat şansele noastre la titlu. Eu sper ca la sfârşitul turului să fim cât mai sus în clasament", a menţionat antrenorul.

Referindu-se la criticile formultate de patronul echipei, Gigi Becali, în legătură cu utilizarea lui Grzelak, Bergodi a spus: "Am încercat să joc cu Grzelak în a doua repriză. El este un jucător mai tehnic decât Onicaş, de alt profil, dar, totuşi, este un jucător de bandă. Becali poate să spună orice, eu nu-i răspund lui, eu îmi iau responsabilitatea pentru această înfrângere".

Steaua Bucureşti a rămas fără victorie pe teren propriu în acest sezon al Ligii I, după ce a pierdut, duminică seară, cu scorul de 0-1 (0-1), derbiul susţinut în compania formaţiei Dinamo Bucureşti, disputat pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici