Bergodi: Lovin, Pleşan, Pedriel, Liţu, Semedo şi Dayro Moreno nu vor veni în cantonament

Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă în care a fost prezentat ca antrenor al echipei Steaua, că nu îi va lua în cantonamentul din Austria pe jucătorii Florin Lovin, Mihăiţă Pleşan, Ricardo Pedriel, Alin Liţu, Antonio Semedo şi Dayro Moreno.

73 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Lovin, Pleşan, Pedriel, Liţu, Semedo şi Dayro Moreno nu vor veni în cantonament

Cristiano Bergodi (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu îi voi lua în cantonament pe Lovin, Pleşan, Pedriel şi Liţu. Avem ceva probleme şi cu Semedo şi Dayro Moreno, astfel că nici ei nu vor veni", a spus Bergodi.

Tehnicianul a adăugat că este a venit la Steaua cu sufletul şi inima deschisă. "Sunt mulţumit că am venit la Steaua. Este un club mare care vrea performanţă. Sper ca relaţia cu domnul Becali să fie una frumoasă. El este o persoană care vorbeşte deschis şi cred că este mai bine aşa. Avem o echipă bună pe care sper să o întărim cu 3 sau 4 jucători", a afirmat Bergodi.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a precizat că încă nu a semnat contractul cu noul antrenor: "Nu am semnat încă contractul. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, dar contractul este ca şi semnat. Eu am considerat că s-a semnat contractul de când am bătut palma prima dată cu Cristiano".

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost prezentat, joi, drept noul antrenor al Stelei, alături de noul team-manager Renzo Rossi. La conferinţa de presă au mai fost prezenţi şi preşedintele executiv Valeriu Argăseală, vicepreşedintele Iulian Ghiorghişor şi Viorel Păunescu, numit de Gigi Becali "părintele spiritual" al Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici