Bernie Ecclestone, F1: Muncesc până pic pentru fetele mele. Pe ce sparg banii Tamara şi Petra?

La 80 de ani, Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1, n-are nici cel mai mic gând să se retragă din activitate, deşi are o avere estimată la aproape 2,9 de miliarde de euro care i-ar putea asigura fără probleme o bătrâneţe liniştită. Capriciile şi pretenţiile financiare ale celor două fete ale sale îl obligă însă să rămână în business, informează www.businessmagazin.ro.

76 afișări
Imaginea articolului Bernie Ecclestone, F1: Muncesc până pic pentru fetele mele. Pe ce sparg banii Tamara şi Petra?

Bernie Ecclestone, F1: Muncesc până pic pentru fetele mele. Pe ce sparg banii Tamara şi Petra? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tamara (26 de ani) şi Petra (22 de ani) au gusturi destul de rafinate şi în final teribil de costisitoare, pe care însă Ecclestone este dispus să le acopere, fiind mai mult decât bucuros să le cumpere proprietăţi imobiliare prin care să le plaseze cât mai sus pe scara ierarhică a investitorilor în real estate şi să le facă orice capriciu.

Şeful Formulei 1 tocmai a cheltuit peste 130 de milioane de euro pentru a cumpăra încă o serie de proprietăţi pentru Tamara şi Petra. Cea mare tocmai a semnat un contract de aproape 54 de milioane de euro pentru o casă pe strada Kensington Palace Gardens, în timp ce sora ei mai mică şi-a cumpărat o casă de 79 de milioane de euro în Chelsea. Cele două locuinţe situate pe unele dintre cele mai scumpe străzi din Marea Britanie sunt printre cele mai valoroase proprietăţi din ţară. Casa Petrei, spre exemplu, are opt dormitoare şi există planuri pentru o piscină subterană şi o sală de gimnastică.

Citeşte mai multe pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici